Vesti -

Besplatan kurs engleskog jezika za povlašćene kategorije

Kurs engleskog jezika koji je pred vama je deo međunarodnog naučno istraživačkog projekta: How Long Does it Actually Take to Learn a Language? koji podrazumeva kombinaciju učenja uz prave i virtuelne predavače. Spada u specijalne Premium obuke koje često koriste različite specijalne službe kako bi njihovi agenti brzo progovorili strani jezik.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Za koga je ovaj kurs besplatan?

Ovaj kurs je besplatan za nezaposlena lica i članove porodice, studente, školarce od 12 do 18 godina, lica sa primanjima ispod republičkog proseka, penzionere, osobe sa invaliditetom i socijalno ugrožena lica.

Šta polaznik sam finansira?

Polaznik sam finansira materijal za učenje i ništa više.

Socijalno ugrozenim licima škola finansira kurs i materijal za učenje.

Medjunarodno priznati sertifikat na kraju kursa je besplatan za sve kategorije.


Kako se uči?

Ovaj kurs je deo međunarodnog naučno istraživackog projekta: How Long Does it Actually Take to Learn a Language?

Podrazumeva kombinaciju učenja uz virtuelne i prave predavače.

Šta to znači?

To znači da polaznik u školi ili online uči sa pravim profesorom. Kada dođe kući, polaznik, umesto beležaka koje je vodio na času i koje ne mogu da govore, a uz to mogu biti i pogrešno napisane, koristi virtuelnog profesora koji može na isti način da predaje kao pravi. Na taj način ne samo da ne zavisi od svog predavača nego i nemerljivo ubrzava učenje. Virtuelni predavač može da objašnjava gradivo na isti način kako je to radio i profesor na času, da čita sta god poželite, prevodi, vežba sa vama i ispravlja kada grešite, pomaže deci kada rade domaći zadatak... Kombinacija učenja uz pravog profesora (dolaskom na kurseve) i samostalnog učenja uz virtuelnog predavača, daje fascinantne i neverovatno brze rezultate, toliko da je moguće progovoriti na desetine rečenica nakon samo jednog časa.

Ovi specijalni kursevi engleskog jezika ne podrazumevaju samo korišćenje specijalnih metoda učenja nego se prilagođavaju i mogućnostima lica koje uči.

Šta to znaci?

To znači da polaznik ovog kursa engleskog jezika uz pomoć profesora usvaja gradivo svojim ritmom, onoliko koliko može, bez deprimiranja i osećaja da je manje sposoban od drugih.

Gde se održavaju časovi?

Časovi se održavaju online. Ima 6 nivoa prema zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike (A1, A2, B1, B2, C1, C2). Jedan nivo traje 1-2 meseca. Časovi se održavaju 2x45 min/ned. sa profesorom online uživo i 7x45 min/ned u virtuelnoj učionici. Radi se u grupi od 5 do 10 polaznika. Mogu se prijaviti deca od 12 do 18 godina i odrasli bez ograničenja u godinama iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske.

Kako se prijaviti na kurs?

Upis je u toku i prijaviti se možete pozivom na broj telefona:

064/ 370 26 61 od 10:00 h do 17:00 h

slanjem podataka na viber-u: 063/11 11 032 (ime i prezime, sa naznakom za kurs engleskog jezika)

ili popunjavanjem formulara na stranici http://www.elroischool.com/Besplatan%20engleski%20jezik%20za%20nezaposlena%20lica..htm

Sve informacije potražite na website-u www.elroischool.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu