Vesti -

Bivša Bezosova supruga se ponovo razvodi: Ni profesor hemije je nije usrećio

Ni drugi brak nije doneo sreću jednoj od najbogatijih žena sveta. Mekenzi Skot, bivša supruga Džefa Bezosa, razvodi se od profesora hemije Dena Dževeta nakon manje od dve godine braka.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Skot je u ponedeljak podnela zahtev za razvod braka na Vrhovnom sudu okruga King u državi Vašington. Prema papirima, koje su imali prilike da vide novinari, Dževet nije osporavao razvod, a podela imovine već je određena predbračnim ugovorom.

Nagađalo se o problemima u braku

Mekenzi i Den venčali su se u tajnosti u martu 2021. godine, a da postoje problemi u njihovom braku nagađalo se kada je prestala da koristi njegovo prezime u potpisima. Na stranici Giving Pledge, na kojoj milijarderi obećavaju da će deo svog bogatstva posvetiti drugima, njegovo se prezime više ne pojavljuje uz njeno.

I u njenoj zvaničnoj biografiji više nema naznake njezinog drugog supruga, iako je tamo ranije pisalo da Mekenzi živi u Sijetlu s četvoro dece i suprugom Denom.

Den je radio u prestižnoj privatnoj školi Lejksajd u Sijetlu. Nejasno je da li je Dževet još uvek zaposlen u školi jer se njegovo ime ne pojavljuje u imeniku fakulteta. No tokom njegovog boravka tamo je, prema izveštaju, upoznao Mekenzi.

Mekenzi i Bezos razveli se nakon 25 godina braka

Bezos je bio oduševljen što je njegova bivša supruga našla novog muža te je podržao njen odabir. "Den je sjajna osoba, jako sam srećan zbog njih", rekao je prošle godine.

Podsetimo, Džef Bezos i Mekenzi 2019. godine objavili su da je njihovom braku došao kraj.

"Želimo da ljudi znaju šta se zbiva u našim životima. Kao što naša porodica i bliski prijatelji znaju, nakon dugog perioda istraživanja i eksperimentalnog odvojenog života, odlučili smo se na razvod braka i život nastaviti kao prijatelji", pisalo je u objavi koju su oboje potpisali.

Brak im je trajao 25 godina i roditelji su četvoro dece, uključujući tri sina i ćerku koju su usvojili iz Kine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu