Vesti -

Mediji: Dženifer Lopez i Ben Aflek se razdvojili; posle najbolje noći svanuo najgori dan

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se venčali pre samo tri nedelje, ali su već odlučili da se razdvoje. Kako pišu strani mediji, bračni par nakon medenog meseca želi neko vreme da provede odvojeno i da se posvete svojim karijerama.

Izvor: B92, Večernji.hr
Podeli
Foto:EPA/CAROLINE BREHMAN
Foto:EPA/CAROLINE BREHMAN

Mediji navode da Dženifer Lopez i Ben Aflek smatraju da će im ovaj potez dugoročno koristiti i pomoći da održe vezu. Odluku su doneli kako se čarolija između njih ne bi izgubila, a žele da se distanciraju kako bi se još više uželeli jedno drugog.

"Uvek razgovaraju, šalju poruke, čuju se preko Fejstajma kad su razdvojeni i rade. A vreme razdvojenosti čini ponovni susret mnogo boljim. Dženifer voli to što zna da će njen suprug biti uz nju bez obzira na sve. Biti razdvojen tako brzo nakon venčanja nije idealno. Ali znaju da imaju ceo život pred sobom i uživaju u svakom minutu putovanja", stoji u izjavi izvora navodno bliskog paru.

Dženifer Lopez posle prve bračne noći: Pospana i nasmejana pokazuje prsten FOTO

Ni Ben Aflek ni Dženifer Lopez nisu potvrdili ove navode.

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek su se venčali u Las Vegasu. Verili su se u aprilu ove godine, a prošle godine su odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

"Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi", napisala je Dženifer Lopez nakon venčanja i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu