Vesti -

"Teško mi je": Nikola Pelc iskreno o svađi sa Viktorijom Bekam

Nikola Pelc, supruga Bruklina Bekama, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj suznih očiju leži u krevetu i gleda u daljinu. Uz fotografiju je objavila i emotivan tekst koji su strani mediji protumačili kao odgovor na šuškanja o njenoj svađi sa svekrvom Viktorijom Bekam.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

"Ponekad mi je teško da pokažem tužni deo sebe. Odrasla sam sa sedmoro braće i sestara i sa dvoje vrlo snažnih roditelja i to me osnažilo. Zbog toga ne dopuštam da mi ljudi pokvare raspoloženje ili da me povrede. Oko sebe sam izgradila zid kako bih se zaštitila, što je posebno važno u ovoj industriji", napisala je manekenka.

"Svi imamo dane kad nas neko povredi i u redu je da se osećamo loše. Samo sam htela nešto o tome da napišem, jer ovde nikad nisam pokazala tu svoju stranu. Htela sam to da pokažem. Sve vas jako volim i cenim vašu podršku", dodala je Pelc.

Viktorija Bekam frustrirana zbog snajke; Povukla veze za Bruklina, a on ih traći i sluša samo tasta

Proteklih dana su strani mediji pisali da su Nikola Pelc i njena svekrva Viktorija Bekam na ratnoj nozi.

Pejdž Siks je kao mogući razlog svađe naveo to što je Nikola ljubomorna na pažnju koju Viktorija uvek dobija, zbog čega ju je isključila iz priprema za venčanje koje se održalo u aprilu ove godine u Palm Biču na Floridi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu