Vesti -

Bivši muž Britni Spirs: "Deca je izbegavaju"; Pevačica oštro uzvratila

Kevin Federlajn, bivši suprug Britni Spirs, rekao je kako bi želeo da se njihovi sinovi Šon i Džejden pomire sa svojim dedom, odnosno ocem pop pevačice, ali i da deca već mesecima izbegavaju da vide majku.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto:EPA/ NINA PROMMER
Foto:EPA/ NINA PROMMER

"Apsolutno bih želeo da se Džejmi vrati u živote naših dečaka. Pogotovo ako oni to žele", rekao je Kevin, prenosi Dejli Mejl.

Iako Džejmi trenutno ima zabranu prilaska svojim unucima, Kevin tvrdi kako "ne misli ništa loše" o svom bivšem tastu.

"Ljudi greše. Žao mi je zbog njega", rekao je. Naime, Federlajn je pre tri godine zatražio sudski nalog za zabranu prilaska nakon što je Džejmi navodno fizički nasrnuo na Šona.

"Deca ne žele da viđaju Britni"

"Prošlo je nekoliko meseci otkako su je poslednji put videli. Namerno je izbegavaju. Nisu želeli da idu na njeno venčanje", rekao je. Napomenuo je i kako se osećaju neprijatno, jer Britni na Instagramu objavljuje golišave fotografije te smatra da ju je Džejmijevo starateljstvo "spasilo".

Oglasila se i Britni

Nakon njegovih izjava, pevačica se oglasila na Instagramu.

"Tužno je čuti da moj bivši suprug govori o odnosu između mene i moje dece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da je mišljenje zasnovao mom Instagram profilu. Bilo je to mnogo pre Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da ih trebam dati njihovom tati...", napisala je Britni.

Podsetimo, Kevin i Britni su bili u braku od 2004. do 2007. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu