Vesti -

Plivačica šokirala tvrdnjama: "Drogirali su me na Svetskom prvenstvu, probudila sam se modra"

Kanadska plivačica Meri Sofi Harvi objavila je potresnu priču sa Svetskog prvenstva u Budimpešti prošlog meseca i tvrdi kako su je drogirali.

Izvor: Dnevnik.hr
Podeli

Po osvajanju bronze u disciplini četiri puta 200 metara delfin Harvi je saopštila kako smatra da je drogirana jer joj iz sećanja nedostaje punih šest sati. Tvrdi da se probudila u svojoj hotelskoj sobi potpuno izgubljena, a telo joj je bilo pokriveno modricama i istegnuto joj je rebro, a ona se ne seća kako je završila u tom stanju. Nije znala šta da učini

"Dugo sam se dvoumila hoću li objaviti ovo, ali previše sam ćutala u prošlosti", napisala je u potresnoj objavi na Instagramu i nastavila:

"Neko me drogirao poslednji dan Svetskog prvenstva. Jedino čega se sećam iz te večeri jeste da sam se sledeće jutro probudila potpuno izgubljena. Timski menadžer i lekar su bili pored mene."

"Sećam se slavlja i nakon toga ničega. U tih četiri do šest sati imam crnu rupu. Jedino što mogu da kažem jeste da se nikad nisam osećala ovako posramljeno. Kad sam došla kući, mama mi je rekla da izgledam drugačije i tako sam se i osećala."

Noge pune modrica

"Nisam osećala svoje telo, a kad sam pogledala noge, bile su pune modrica. Prijatelji su mi rekli da su me nosili jer nisam imala svesti i možda je to objašnjenje otkud modrice. Ipak, nije me utešilo."

"Ispostavilo se kako imam istegnuto rebro i blagi potres mozga. To mi je pomoglo da izlečim određene strahove, ali ne sve. Mnogo je ovakvih slučajeva o kojima se ne govori. Budite oprezni da se i vama ovo ne bi dogodilo. Još uvek osećam strah jer ne znam šta se dogodilo te noći. Pokušavam da pronađem tu 'srećnu Meri' koja je živela pre te noći. Osećam sramotu me zbog svega što se dogodilo i uvek će i biti", objavila je kanadska plivačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu