Vesti -

Advokati Amber Herd podneli zahtev za poništenje presude

Advokati glumice Amber Herd zatražili su da se presuda protiv nje u slučaju za klevetu sa bivšim suprugom Džonijem Depom u potpunosti poništi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Herdova, koja je u junu proglašena krivom za tri tužbe za klevetu, rekla je u dokumentu na 43 stranice da bi presuda porote trebalo da bude odbačena – a sa njom i naknadu od više od 10 miliona dolara – na osnovu toga što nije potkrepljena dokazima.

Nakon presude, oglasila se Amber Herd FOTO

Herdova tvrdi – između ostalog – da je bila lažna Depova tvrdnja da je izgubio ulogu u "Piratima sa Kariba" zbog tvrdnji koje je ona iznela u članku "Vašington posta".

Dep je "postupio isključivo na osnovu klevete putem teorije implikacija, odustajući od bilo kakvih tvrdnji da su izjave gospođe Herd zapravo lažne", tvrdi njena advokatica Elejn Brejdhoft u podnesku podnetom u petak.

Amber Herd: "Shvatam da nas vide kao najgora holivudska derišta"

Herdova takođe tvrdi da je novčana naknada koju je porota odredila protiv nje bila preterana, jer je izrečena nakon presude u kojoj je utvrđeno da su ona i Dep klevetali jedno drugo.

U komentaru za "Korthaus njuz", Depov glavni advokat Ben Ču odbacio je zahtev Herdove i njenog tima kao očekivane: "Ovo smo očekivali, samo duže, ništa od suštinskog značaja".

Amber Herd: Još uvek ga volim

Herdova takođe tvrdi da za jednu osobu koja je bila porotnik tokom sedmonedeljnog suđenja sudski zvaničnici nisu pravilno proverili jer su kao njegovu godinu rođenja naveli 1945.

Porotnik, koji je u podnesku označen kao porotnik 15, "očigledno je rođen nakon 1945. godine. Javno dostupne informacije pokazuju da se čini da je rođen 1970. godine", navodi se u podnesku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu