Vesti -

Mediji: Nikolina prodaje najdražu uspomenu na Vidoja? Ne bira način da izađe iz finansijske krize

Nekadašnja voditeljka Nikolina Pišek ne prestaje da traži način kako da izađe iz finansijske krize, pa navodno uveliko razmišlja da proda skupoceni nakit, kako bi vratila dugove koji su joj se nagomilali zbog renoviranja kuće u Zagrebu.

Izvor: Kurir
Podeli
Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva

Nikolina Pišek je svoj radni staž na televiziji prekinula pre skoro deceniju, kada se udala za Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini, a koji ju je tokom braka do iznenadne smrti i te kako obasipao pažnjom. U prilog tome svedoči i to što s ruke ne skida narukvicu od 45.600 evra, kao i luksuzni privezak od 6.650 evra, a planira da proda i najdražu uspomenu na pokojnog supruga.

U pitanju je skupoceni verenički prsten, kako piše Kurir, koji joj je godinama bio simbol Vidojevog i njenog obavezivanja jedno drugom na večnu ljubav, a na ovaj korak se odlučila kako bi preživela dok ponovo ne počne da radi.

Nikolina Pišek bankrotirala još pre dve godine, hrvatski sud joj oprostio dug

Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate koje su visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podele imovine jer se nije vodila na Vidoja. Pre nego što je Ristović sahranjen, bilo je polemike o tome ko će da nasledi njegovu imovinu, u šta spadaju nekretnine i dragocenosti poput umetničkih slika i nakita čiji je bio kolekcionar.

Ispostavilo se da se na njegovo ime ništa nije vodilo. Stan u centru Beograda, u Kneginje Zorke, u kojem je boravio s porodicom, vodi se na ime njegovog oca Vitora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, što je on i potvrdio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu