Vesti -

Nakon četvoro dece – venčali se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić FOTO

Poznata glumica Mirka Vasiljević i njen dugogodišnji partner, fudbaler Vujadin Savić, imaju četvoro dece, a iako su do sada, zbog, kako su navodili, brojnih obaveza, odlagali venčanje, njih dvoje su nedavno izgovorili sudbonosno "da".

Izvor: Blic
Podeli

Naime, Mirku i Vujadina odao je poslovni saradnik, modni kreator, koji je na svom Instagram profilu podelio fotografiju mladenaca, te im čestitao na venčanju.

"Čestitke divnom paru. Mirka Vasiljević nosi haljinu sa resama na svom venčanju", napisao je on na Instagramu uz fotku na kojoj se Vujadin i Mirka ljube.

Vasiljevićeva za ovu priliku nije ponela klasičnu belu venčanicu, već je zablistala u mini haljini sa kristalima i resama.

Istu fotografiju je podelio i Vujadin na svom profilu, a ispod su se smenjivale želje i čestitke novopečenom bračnom paru.

Inače, nedavno su domaći mediji posumnjali da se par venčao, kada je Vujadin Savić na Instagramu podelio fotografiju sa jedne proslave na kojoj je na stolu stajala kartica sa imenom Mirka Vasiljević Savić.

Ipak, Mirka je tada za "Blic" demantovala navode da su se venčali.

"Ne, to smo na nekoj porodičnoj proslavi... Svako je dobio ime i prezime gde sedi, pa je neko to tako stavio, pa se Vujadin našalio. Ne, ne, nije bilo svadbe", kroz smeh nam je tada rekla lepa glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu