Vesti -

Amber Herd vam je isekla prst? Nikakav problem, hirurg ima savet kako da ga sačuvate VIDEO

Suđenje Depa i Herdove dostiglo je vrhunac kada je Dep izneo tvrdnju da mu je bivša supruga u toku svađe nanela tešku telesnu povredu isekavši mu kažiprst. Činjenice su dokazane, ali bizarnost koju je glumica počinila ne prestaje da šokira javnost.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/ EVELYN HOCKSTEIN / POOL
Foto:EPA/ EVELYN HOCKSTEIN / POOL

Naime, na Tiktoku je izašao klip jednog lekara o tome kako treba da se ponašate ako vam neko iseče prst u kome se pominje glumica Amber Herd. Sertifikovani plastični hirurg sa Medicinskog univerziteta "King Džordž" dr Fejsal Amer napravio je na Tiktoku snimak u kojem pokazuje kako treba da tretirate prst nakon što ga isečete.

Snimak je započeo sa: "Amber Herd vam je isekla prst? Ne brinite, ja ću vam reći šta treba da radite", nastavio je on.

"Operite prst u čistoj vodi tako da se skloni sva prljavština sa njega, uzmite maramicu, ja koristim gazu i pokvasite je vodom za piće. Uzmite prst i zamotajte ga u papir/gazu i stavite u čistu plastičnu kesu. U posebnu kesu stavite led i čistu vodu, pa dodajte kesu sa prstom koji ste umotali. Prevezite pacijenta i tako spakovan prst do najbližeg hirurga koji može odmah da reaguje", govorio je plastični hirurg u video-snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu