Vesti -

Poznata sudbina Mateja Periša, ali Marijane Seifert i dalje nema; Sestra: "Ovo je nepodnošljivo"

Pobednica Velikog brata 2011. Marijana Seifert (38) nestala je pre tri nedelje. Njen suprug Karlo Seifert prijavio je nestanak 27. aprila, ali još nema informacija o potrazi.

Izvor: Net.hr
Podeli

Jedini trag viđen je kod mosta Mladost, kada su pronađene njene lične stvari, dokumenti i mobilni telefon. Marijanin muž rekao je policiji da je poslednji put video svoju ženu oko ponoći kada su otišli ​​u krevet.

Marijana Seifert još nije pronađena; Oglasila se Gorska služba: Netačno da je potraga obustavljena

Marijanina sestra Maja Kovačević ispričala je za regionalne medije nešto više o njenom nestanku i ličnosti.

"Glumila se da je spolja jaka, pred ljudima. Nije htela da pokaže koliko je krhka i nežna iznutra, ali je u stvari bila veoma pogođena onim što ljudi govore o njoj i zbog toga je patila duboko u sebi. Ti loši komentari i zli jezici su uticali na njen život. Htela je svima da udovolji i nažalost, zbog takvog stava često je znala da najviše naudi sebi. Ali šta god da je uradila, deca su joj uvek bila na prvom mestu", rekla je Maja, dodajući da policija još nema nikakve konkretne informacije.

Potraga za pobednicom "Velikog Brata": Pronađena Marijanina dokumenta i mobilni, policija diže dron

Maja je rekla da je policija ispitala sve ljude koji su s Marijaninom bili u bliskom kontaktu, pretražila njen mobilni telefon i osvrnula se na roditelje koji prolaze kroz tešku agoniju zbog nestanka ćerke.

"Jedino što želimo je da se Marijana nađe jer je ovo nepodnošljivo“, rekla je Maja.

Potraga se nastavlja

Podsetimo, Marijana je majka dvoje dece. Iz prvog braka ima ćerku od 12 godina, a iz braka sa Karlom ima malog sina od nešto više od godinu dana. "Svako dete je uz oca", dodala je Maja za hrvatske medije.

Nestala Marijana je visoka oko 167 centimetara, vitka, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cveta orhideje na donjem delu leđa, glava jednoroga na levoj butini, dve tribal tetovaže na levoj podlaktici i desnom zglobu, tetovaža teksta na desnom ramenu i na zglobu desne ruke znak beskonačnosti).

U trenutku nestanka bila je odevena u majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, crne helanke sa belo-crvenom prugom i svetle patike.

Ukoliko imate informacije o Marijani, obavestite najbližu policijsku stanicu ili pozovite 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu