Vesti -

Albanska predstavnica na kraju nastupa pokazala "orla": "Sram te bilo" FOTO

Albanija nije uspela da se kvalifikuje u finale ovogodišnjeg izdanja Evrovizije u Torinu ali njena predstavnica Ronela Hajati svakako je podigla mnogo prašine kako pre tako i posle nastupa, koji je zapečatila pokazujući publici simbol "velike Albanije".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da li bi joj zbog toga pretila diskvalifikacija, nećemo nikada saznati, jer je Ronela svoj evrovizijski put, makar ove godine, završila sinoć.

Ali internet pamti, i često ne prašta, te su naši sugrađani komentarisali ovaj neprimeren potez albanske predstavnice.

Saru Jo uporedili sa albanskom predstavnicom FOTO

"Došla, izdrala se, preplašila sve, plesači trzaju i na kraju uvredila sve komšije u regionu na Balkanu. Sram te bilo, Ronela", glasio je jedan od komentara.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Prava borba na Evrosongu vodila se između - Albanaca i Srba?

Podsetimo, simbol "velike Albanije" bio je prisutan i na finalu prošlogodišnjeg izdanja Evrovizije. Đons Tirs, tadašnji predstavnik Švajcarske, poreklom iz Albanije, pokazao je isti simbol tokom prebrojavanja glasova nacionalnog žirija. Kada je dobio 12 poena od Albanije, Đon je ponosno pokazao "orla" u kameru, u znak zahvalnosti. Đon je tada završio kao drugoplasirani na takmičenju u Roterdamu, a pobednik je bila rok grupa Maneskin, koja je vratila Evroviziju u Italiju.

Kao što smo ranije pisali, Ronela je imala problema na ovom takmičenju, a detalje o tome šta se sve desilo možete da pročitate ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu