Vesti -

Megan Foks uplakana otkrila: "Sina mi zlostavljaju u školi jer nosi haljine"

Megan je svoju decu naučila da je u redu biti drugačiji, no žao joj je što ih okolina ponekad osuđuje.

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto:EPA/CAROLINE BREHMAN
Foto:EPA/CAROLINE BREHMAN

Glumica je ponosna majka trojice sinova Džornija Rivera (5), Bodija Ransoma (8) i Noa Šenona (9) koje je dobila dok je bila u braku s Brajanom Ostinom Grinom. Lepa glumica je u intervjuu za "Glamour UK" kroz suze je otkrila da njenog najstarijeg sina zlostavljaju u školi.

Megan želi da se njena deca izražavaju kako god žele, te ih uči o rodnom identitetu i podstiče da budu sigurni u to ko su.

"Imam dete koje pati. Tako da imam puno briga oko toga… Iako je moje dete vrlo hrabro, jednostavno mi je teško kao mami", rekla je.

Foksova, koja je i pre govorila o Noinoj želji da nosi haljine, kaže da je njen sin "počeo da nosi haljine kad je imao oko dve godine". Ubrzo nakon toga, glumica kaže da je "kupila gomilu knjiga koje su se time bavile" među kojima su i one koje su napisala transrodna deca.

'U redu je biti drugačiji'

"Neke od knjiga poručuju da možete da budete dečak i nosite haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora imati nikakve veze sa vašom seksualnošću", istakla je.

Megan je svoju decu naučila da je u redu biti drugačiji, no žao joj je što ih okolina ponekad osuđuje zbog njihovih izbora.

"Ne mogu da kontrolišem način na koji drugi ljudi reaguju na moju decu. Ne mogu da kontrolišem stvari koje su druga deca, sa kojima idu u školu, naučila od svojih roditelja. To je i razlog zašto zapravo videe svoje dece ne objavljujem na Instagramu ili društvenim mrežama", objasnila je.

Megan puno putuje zbog posla i to joj jako teško pada jer svoju decu mora da ostavlja kod kuće.

"Volela bih da mogu da ih povedem sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritisaka društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moj DNA", istakla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu