Vesti -

Poslednja objava Ilijelove devojke sa odmora – niko nije slutio tragediju VIDEO

Tragična smrt talentovanog francuskog glumca Gaspara Ilijela potresla je njegove kolege iz filmske branše.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumac koji je nastradao u nesreći na skijanju u francuskim Alpima, osim u Francuskoj, karijeru je gradio i u Holivudu. Uloga u TV seriji "Mesečev vitez" u kojoj igra Antona Mogarta, iščekivala se s nestrpljenjem.

Kako su preneli francuski mediji, Ilijel je povređen na skijalištu Rozijer, nakon čega je prebačen helikopterom u bolnicu s teškom povredom lobanje. Navodno se nesreća dogodila nakon sudara s drugim skijašem, koji nije povređen.

Tokom bogate karijere snimao je s najvećim imenima francuskog filma kao što su Izabel Iper, Žerar Depardje, Odre Totu, Lea Sejdu i drugi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Život zaštitnog lica Šanelovog parfema i glumca koji je tumačio lik modnog dizajnera Iva Sen Lorena ugasio se u 37. godini, a iza njega ostaju šestogodišnji sin Orso i dugogodišnja devojka francuska pevačica i model Gael Pietri, s kojom je bio u vezi od 2013. godine.

Pre samo nedelju dana Gael je objavila video-snimak sa skijališta. Sin Orso napunio je 6 godina, pa se manekenka pohvalila njegovim skijaškim veštinama.

"I tek tako... već 6 godina. Srećan rođendan, ljubavi mog života", napisala je ne sluteći da će se za nekoliko dana dogoditi nezamisliva tragedija.

Mnoge ličnosti iz sveta filma oprostile su se od prerano preminulog kolege na društvenim mrežama.

Glumica Marion Kotijar, koja je bila Gasparova partnerka u filmu "To je samo kraj sveta", u oproštajnoj poruci napisala je: "Kako je bilo lepo poznavati te. Bio si i ostaćeš čudo od čoveka. Jako me potreslo kada sam čula da si nas napustio. Putuj u miru", napisala je.

Oglasio se i reditelj Havijer Dolan.

"Gasparova smrt je nezamisliva, besmislena i toliko je bolno uopšte razmišljati o pisanju ovih reči. Tvoj diskretan osmeh, tvoje pažljivo oko, tvoj ožiljak, tvoj talenat, tvoje slušanje. Tvoj šapat, tvoja dobrota. Tvoje biće je preokrenulo moj život. Biće koje sam voleo i zauvek ću voleti. Slomljen sam zbog tvog odlaska", poručio je Dolan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 171 idi na stranu