Vesti -

Pevač Sloba Vasić osuđen zbog nasilja nad bivšom devojkom: "Ne osećam se krivim"

Pevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J., sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen.

Izvor: 24sedam
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

Iako je presuda, koja je doneta u julu prošle godine, još uvek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pevač kriv i osuđen je na osam meseci uslovno.

"Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo", stoji u saopštenju.

Povodom presude, oglasio se i sam pevač.

"Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih ni sada puno pričao o tome. Jedino što mogu da kažem je da sam dobio presudu – dve godine uslovne kazne, na koju su moji advokati uložili žalbu jer se ne slažemo sa istom", rekao je Vasić za 24 sedam.

Pevač je dodao da je potpuno iznad toga, kao i da ono što je u prošlosti treba tamo i da ostane.

"Živim povučen porodičan život, srećno sam oženjen, imam divno dete, nastupam i moja publika, kao i moji bliski ljudi, znaju ko sam i kakav sam. Gledam u nekom drugom pravcu. Sve što je u prošlosti, tamo treba i da ostane. Ne osećam se kriv ni za šta i to je jedino što mogu da vam kažem", zaključio je Vasić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 171 idi na stranu