Vesti -

"Super zbog tebe" – ironična poruka Aleka Boldvina kolegi

U prvom intervjuu nakon nesreće na setu filma "Rust", u kome je upucao snimateljku Halinu Hačins, Alek Boldvin se osvrnuo na kritike kolege Džordža Klunija, koji je nedavno tragično snimanje nazvao "suludim".

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/ NINA PROMMER
Foto:EPA/ NINA PROMMER

"Bilo je mnogo ljudi koji su smatrali da je potrebno da daju neki komentar na situaciju, što zaista uopšte nije pomoglo situaciji", rekao je Boldvin za ABC njuz, misleći na Klunija.

"Ako je vaš protokol da svaki put proveravate pištolj, dobro za vas. Super za tebe", dodao je Boldvin.

Alek Boldvin prvi put nakon tragedije: "Ona je bila moja prijateljica" VIDEO

U potkastu "WTF with Marc Maron", Džordž je rekao da je Halinina smrt na snimanju filma "Rust" rezultat "mnogo glupih grešaka".

On je dalje dodao: "Svaki put kada mi daju pištolj na setu – svaki put – daju mi pištolj, pogledam ga, otvorim, pokažem osobi u koju ga uperim, pokazujemo ga ekipi. Svi to rade. To svi znaju".

Klunijevi komentari su očigledno bili kritični prema Aleku, koji je u svom intervjuu za ABC njuz tvrdio da "nije povukao okidač" pištolja koji je ubio Halinu i povredio režisera Džoela Souzu.

"Neko je stavio živi metak u pištolj, metak koji nije ni trebalo da bude na imanju. Neko je odgovoran za ono što se dogodilo, a ja ne mogu da kažem ko je to, ali znam da to nisam ja", rekao je Boldvin.

Glumac je bio prilično emotivan tokom intervjua, a na pitanje da li oseća krivicu za užasan incident, rekao je:

"Ne. Možda bih se ubio da sam mislio da sam odgovoran, a ne kažem to olako", istakao je glumac i dodao da misli da je "malo verovatno" da će biti optužen za pucnjavu, koja je još uvek pod istragom vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 184 idi na stranu