Vesti -

Svađaju se već 11 godina: Najbolji prijatelj Kim Kardašijan vodi poreklo iz Crne Gore

Mario Dedivanović, Albanac poreklom iz Crne Gore, nerazdvojan je sa Kim Kardašijan već 13 godina.

Izvor: cdm.me
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vest da je najstarija sestra Kardašijan plesala uz folk-hit "Helikopter, helikopter" nasmejala je region, ali to nije jedina veza poznate porodice sa našim prostorom.

Naime, jedan od najbližih prijatelja najpoznatije predstavnice klana Kardašijan, Kim, jeste Mario Dedivanović, Albanac poreklom iz Crne Gore.

Mario je rođen u Njujorku, ali u intervjuima često ističe svoje balkansko poreklo. Tokom primanja nagrade za "najboljeg umetnika među influenserima", 2019. godine, koju mu je inače dodelila upravo Kim Kardašijan, Mario je prvi put javno priznao da je homoseksualac.

On je tom prilikom rekao da je njegovo interesovanje za svet šminke bilo presudno za odluku da ode iz porodičnog doma.

"Pre nekoliko dana, na 73. rođendan moje majke, došao sam s posla nakon stresnog dana. Ona mi je prala veš, a ja sam se slomio i počeo da plačem. Konačno sam joj rekao da sam proveo celo djetinjstvo potiskujući svoje misli, snove, osećanja i kreativnost, pokušavajući da budem nevidljiv kako niko ne bi znao kako se osećam iznutra", ispričao je Mario.

"Znao sam da sam drugačiji. Bio sam istraumiran jer sam takav. Živeo sam u strahu ceo život. Stideo sam se. Mama mi je rekla: 'Od danas pa nadalje nikad se više nećeš plašiti ni stideti", u suzama je priznao Dedivanović.

Kada mu je dodela nagradu, Kim je istakla da ga mnogo voli.

"Radimo zajedno 11 godina, što znači – 11 godina svađa. Ne biste verovali kako se svađamo, kao da smo brat i sestra. Ali on je stvorio neke od mojih najlepših uspomena i verujem da me učinio osobom koja sam danas. Volim ga", rekla je tada Kim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 184 idi na stranu