Vesti -

Najspektakularniji doček u Beogradu i Srbiji dogodiće se u Belgrade Waterfront-u

Najspektakularniji doček u Beogradu i Srbiji dogodiće se u Belgrade Waterfront-u, gde će u noći 31. decembra biti priređen svetlosno-muzički performans kakav do sada nije viđen u regionu.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Srpska prestonica će se ovim događajem upisati na mapu metropola širom sveta prepoznatljivih po senzacionalnim dočecima koji okupljaju hiljade posetilaca.

Iz Beograda će u svet biti poslata veličanstvena slika sa Kule Beograd, novog simbola grada i Srbije, odakle će nas osmominutni vatromet isprepleten sa laserskih zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd uvesti u novu 2022. godinu u velikom stilu. Jedinstveni šou biće propraćen muzikom posebno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim nasleđem i tradicijom.

Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa reke, a refleksije svetala u Savi dopuniće magiju koja će se dešavati nad našim gradom.

Da će doček u Belgrade Waterfront-u biti zaista nezaboravan, obećava i veliki koncert u novogodišnjoj noći. Na bini na Sava Promenadi, pored Starog savskog mosta, od 20 sati smenjivaće se DJ, Angellina, Coby, Saša Kovačević i zvezda večeri – Goran Bregović, sa kojim će nastupiti i nekadašnji pevač Bijelog dugmeta Mladen Vojičić Tifa.

Publika će u Novu godinu zakoračiti pod svetlima Kule, u ritmu dobre atmosfere, a ulaz na koncert je besplatan.

Doček Nove godine u Belgrade Waterfront-u odvijaće se uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, dok će kovid redari voditi računa da se svi prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje kovida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 189 idi na stranu