Vesti -

Madona vs. Instagram: "Ženske bradavice ne bi trebalo da budu cenzurisane"

Nakon što je Instagram obrisao Madonine objave sa provokativnog fotografisanja, muzička zvezda je odgovorila oštro.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Madona (63) je juče, ponovo, objavila seriju svojih fotografija kako leži u krevetu, navodeći da su moderatori ove društvene mreže skinuli originalnu objavu jer je njena "bradavica bila otkrivena" na pojedinim slikama.

"Ponovo postavljam fotografije koje je Instagram uklonio bez upozorenja ili obaveštenja... Razlog koji su naveli administratorima mog naloga jeste taj što je mali deo moje bradavice bio otkriven", napisala je pop ikona u svojoj Instagram objavi.

Uz objašnjenje, Madona je i prekrila spornu fotografiju emotikonom u obliku srca.

"I dalje mi je zapanjujuće da živimo u kulturi koja dozvoljava da se pokaže svaki centimetar ženskog tela osim bradavice. Kao da je to jedini deo anatomije žene koji se može seksualizovati", dodala je pevačica.

Može li gore od ovog? Fanovi napali Madonu zbog objave na Instagramu FOTO

Madona dalje piše da ženske bradavice ne bi trebalo da budu cenzurisane jer se mogu koristiti za "hranjenje bebe", a ponekad i muške bradavice mogu biti "erotske", ali nisu cenzurisane.

Zatim je ironično napisala da je zahvalna sebi što je uspela da održi zdrav razum posle četiri decenije "cenzure, seksizma, ejdžizma i mizoginije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 189 idi na stranu