Vesti -

"Kontroliše je, uzima novac, ima tajnu decu": Porodica supruga Britani Marfi razočarana

Američki novinar koji je pratio priču o smrti glumice Britani Marfi, kaže da je gledao samo prvih 10 minuta dvosatnog dokumentarca HBO-a "What Happened to Brittany Murphy", ali kada su je, kroz razne situacije, kako kaže, prikazali kao nekoga ko pati, isključio je film.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Britani je bila udata za sumnjivog momka, Sajmona Mondžeka koji je, zvanično, umro od istih uzroka kao i glumica - upale pluća i anemije, u istoj kući, samo pet meseci nakon njene smrti 2009. godine.

Novinar koji je pratio čitav slučaj kaže da je uvek sam mislio da je Sajmon prevarant koji je koristio Britani, ali da je iskreno bio "slomljen" zbog njene smrti.

"Čvrsto verujem da je u kući bilo buđi, o kojoj se pričalo, a nikada nije konačno utvrđeno, da je polako trovala Britani i Simona i da su uzimali lekove da bi se izborili sa simptomima. Međutim, postoje teorije zavere o njihovoj smrti, uključujući teorije da je Britani otrovana", priča novinar.

Dan pre smrti, Britani Marfi je pitala svekrvu: "Umirem li?"

Osim toga, kako navodi, govorilo se i da je Simon ubio Britani zbog njenog novca. Sajmon je izmislio priču o svojoj prošosti i pričao laži, imao je dvoje dece za koje Britani nije znala, brzo ju je oženio, izolovao od prijatelja i poslovnih kontakata.

Ništa od toga ne dokazuje da je on imao ikakve veze sa njenom smrću, ali njegova porodica nije zadovoljna kako je prikazan. Sajmonov brat, koji se pojavljuje u dokumentarcu, rekao je za TMZ:

"Sajmon Mondžek nije čudovište kako je prikazano u HBO-ovom najnovijem dokumentarcu", kaže Džejms Mondžek, koji smatra da je prevaren što je učestvovao u snimanju "What Happened to Brittany Murphy".

Serija iz dva dela istražuje život, odnose i smrt glumice, ali se uglavnom fokusira na njen bizaran brak sa Sajmonom Mondžekom - koji je umro samo 5 meseci nakon Britani. Postoji mnogo sumnji u vezi sa okolnostima njene smrti, ali jedna tema u filmu je konstantna... Sajmon nije bio dobar momak.

Tokom epizoda, Sajmon je optužen da kontroliše Britani, uzima joj novac, ima tajnu decu i na kraju je sprečava da dobije medicinsku pomoć. Njegov brat Džejms, koji je intervjuisan u serijalu o Britani, kaže da je bio razočaran što su filmski stvaraoci prikazali Simona kao negativca.

Džejms kaže da mu je projekat prvobitno bio predstavljen kao istraživačko novinarstvo o smrti para, ali je umesto toga ispao kao senzacionalistički komad.

Džejms je rekao da su se on i njegova majka, koja je takođe intervjuisana, nadali da će dokumentarac pomoći da se otkrije što je zapravo ubilo Sajmona i Britani, ali su učinili da izgleda kao da je Sajmon glavni krivac za njenu smrt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu