Vesti -

Sahranjen Nenad Nenadović - počivaće pored Minje Subote

Glumac Nenad Nenadović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu. Komemoracija preminulom glumcu održavala se na sceni "Aleksandar Popović" u Teatru Vuk.

Izvor: Blic
Podeli
Foto: Printscreen/Prva TV
Foto: Printscreen/Prva TV

Nenad će od sada počivati pored voditelja Minje Subote.

Milica Milša u suzama na TV Prva: "Rekla sam mu Ada ne može bez Brunera. I ne može" VIDEO

Neutešna supruga Snežana i ćerke Jana i Mina nisu mogle da zadrže suze, za Nenadovićem, koji ih je prerano napustio. Ćerki Jani je čak pozlilo u jednom trenutku , te su joj najbliži dali vode kako bi došla sebi, a tešio ju je i dečko Ljubomir Bulajić.

Nenadovoj majci Živki, takođe je pozlilo kada je krenula povorka ka groblju.

Nakon što je glumac sahranjen, njegova supruga je ćerkama samo prošaputala "Dobro je". A njih tri bile su sve vreme u zagrljaju.

"Kume moj, ovo jeste trenutak bola, koji podrazumeva tugu, al to osećanje nije ništa jače od onih divnih lepih uspomene, naše zajedničke sreće, ushićenja i to je sve, zato što je i jedna i druga emocija sastavni deo života, kao i ovaj trenutak. Ovo nije neočekivano, samo možemo da se ljutimo, što je došlo brzo, to je takođe deo života. Ko razume život, a ti si ga apsolutno shvatio, zna da je život vrlo prosta stvar, treba samo poštovati prirodu, zakone, treba slušati svoju dušu, ti si to i činio. Iz toga nema razloga više za tvoju brižnost, koja je pre svega bila zbog tvojih najbližih. Kume moj, briga ovde prestaje, a Snežana, Jana i Mina su dobili dovoljno tebe i naučili kako da idu dalje. Kume, biće sve dobro, kao što si znao često da kažeš. Neka ti je laka zemlja" glasio je govor Boda Ninković na sahrani Nenada Nenadovića.

Na večni počinak Nenada Nenadovića su ispratile mnogobrojne kolege, porodica i prijatelji, među kojima su bili: Milica Milša, njen suprug Žarko Jokanović, Svetislav Goncić, Sandra Bugarski, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Andrija Milošević, Nikola Kojo, Miki Damjanović, Milan Karadžić, Dejan Lutkić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Viktor savić i drugi.

Među prvima su došli: Milica Milša, njen suprug Žarko Jokanović, Svetislav Goncić, Sandra Bugarski, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Andrija Milošević...

Supruga Snežana i ćerke Jana i Mina su stigle u crnini držeći se za ruke.

Sve Nenadove kolege su im prilazile kako bi im izjavili saučešće. U tom momentu svi su plakali, Milica Milša nije mogla da zaustavi suze.

Poslednje gostovanje Nenada Nenadovića: "Nadam se da neću u penziju dok se Buha ne renovira"

Podsetimo, Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

U seriji "Igra sudbine", čija se druga sezona trenutno emituje, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Bio je stalni član pozorišta "Boško Buha", a u 2015. godini i rekorder po broju predstava - u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave "Tri musketara" i "Princ - arkadna avantura".

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu