Vesti -

"Bilo me sramota od rođene dece": Patriša Hiton o borbi s alkoholom

Američka glumica Patriša Hiton izjavila je da su pijani napadi ispred njenih sinova bili presudni momenti koji su joj pomogli da, kako kaže, konačno ode na odvikavanje od alkohola.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Shutterstock/Patricia Heaton
Foto: Shutterstock/Patricia Heaton

Omiljena glumica poznatog sitkoma "Svi vole Rejmonda", koji se prikazivao u periodu od 1996. godine do 2005. godine, kazala je za američke medije da je odmalena bila u kontaktu sa alkoholnim pićem, jer mesto odakle potiče, Klivlend, zahteva od tebe da budeš deo "kulture" teškog pijanstva.

"Volim alkohol, volim votku, volim viski i volim uskus alkohola", kaže ona, dodajući da ga oseća celim svojim telom.

Patriša Hiton izjavila je da je u vreme tokom snimanja serijie "Svi vole Rejmonda" imala četiri odrasla dečaka, manje od pet godina starosti, pa je, kako dalje priča, čaša vina u večernjim satima bio metod relaksacije.

Međutim, vreme je prošlo, snimanje serije se završilo, a njeni dečaci su porasli.

"Moja deca nisu bila tu, bilo je pet sati popodne, njih nije bilo, nisam imala ništa da sređujem po kući i automatski sam posegnula za čašom vina", kaže ona.

Izgleda da je to postala dvevna rutina, a kako dalje priča, uvek bi čekala pet sati da bi uzela čašu vina.

Kako je vreme odmicalo, čaša vina pretvorila se u njih nekoliko, pa bi uvek, kada bi išla na ručak ili večeru sa svojim prijateljicama, pila nekoliko koktela pre obroka, priča glumica.

Njenu 'slatku naviku' promenio je jedan specifičan događaj koji je, kako kaže, jedno veče izazvao osećaj srama pred njenom decom.

"Sećam se, bilo je veče. Drugarice i ja smo odlučile da sa našom decom provedemo kvalitetno vreme, kuvajući i spremajući hranu", prepričava glumica.

"Pile sam dok sam spremala večeru, pila sam tokom večera, a pila sam i nakon večere. Ne znam šta se desilo, ali znam da nisam bila potpuno pijana. Pričala sam o običajima svoje porodice, ali kada sam htela da izgovorim reč običaji - nisam uspela".

Dok se sve ovo dešavalo, priča dalje, njen sin, koji se nalazio na kraju kuhinjskog stola prokomentarisao je:

"Super, mama, sada ne možeš ni da pričaš", prepričava glumica dodajući da se prvi put zastidela pred svojom decom.

Nikad nije mogla da pomisli da će alkohol da joj diktira život, da će da zavisi od nekoliko čaša vina i da će osećati stid pred rođenom decom.

Glumica je tada odlučila da želi promenu, a u julu ove godine prošlo je tačno tri godine otkad nije okusila ni kap alkohola, zaključuje ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu