Vesti -

Boris Džonson je konačno priznao koliko dece ima: "Mnogo menjam pelene"

Nakon godina nagađanja, Boris Džonson konačno je priznao da je otac šestoro dece. U intervjuu za američku televiziju rekao je kako biti roditelj zahteva mnogo truda i da "mnogo menja pelene".

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: Shutterstock/ Michael Tubi
Foto: Shutterstock/ Michael Tubi

Britanski premijer, čije drugo dete sa suprugom Keri treba da se rodi na Božić, ne voli baš da govori o svom privatnom životu, ali je danas na američkoj televiziji dao sebi oduška.

U intervjuu za NBC tokom boravka u Nju Jorku, Džonson je prvi put priznao da ima šestoro dece - iz tri različite veze - iako je bilo nekih sugestija da bi moglo postojati i sedmo.

Premijer sa trećom suprugom Keri Džonson ima jednogodišnjeg sina Vilfreda, a četiri sina ima sa drugom suprugom Marinom Viler. Ima i ćerku iz afere iz 2009. godine sa novinarkom i likovnom kritičarkom Helen Macintir - iako je sudski postupak iz 2013. nagovestio da bi moglo postojati i drugo dete iz te veze.

Džonson voli obaveze oko roditeljstva, iako ih je mnogo

Boris nikada pre nije iznosio podatke o veličini svoje porodice. Ali u razgovoru za emisiju Today, upitali su ga je li istina da je otac šestero dece, na šta je on odgovorio da jeste. Upitan kako je to biti otac malom detetu dok je na vlasti, kazao je: "To je fantastično. Mnogo je posla, ali ja to volim, apsolutno volim. Menjam dosta pelena."

Boris Džonson se ženio tri puta, a oba prethodna braka završila su razvodom nakon što se otkrilo da je prevario tadašnje supruge.

Premijer - koji je jednom rekao da su informacije o njegovoj neveri besmislica - prvi puta se oženio 1987. godine sa kolegicom sa Univerziteta Oksford Alegrom Mostin-Oven, ali su se razveli 1993. nakon što ju je prevario sa Marinom Viler.

Sa Vilerovom je Džonson bio u braku čak 27 godina, od 1993. do 2020. godine, ali je ta veza bila puna uspona i padova.

Godine 2004. njegova četvorogodišnja afera sa novinarkom i spisateljicom Petronelom Vajat, ćerkom laburističkog velikana Lorda Vajata, postala je javna. Ona je kasnije ispričala kako je imala jedan abortus i jedan spontani pobačaj.

Upravo zbog laganja o toj vezi Džonsona je sa pozicije ministra umetnosti u senci smenio tadašnji vođa torijevca Majkl Hauard.

Nova afera

Potom je Džonson dobio dete iz afere sa Helen Macintir. Prvo je poricao da je otac devojčice, a 2013. godine je čak zatražio sudsku zabranu objavljivanja te informacije. Na sudu je izgubio, ali tokom procesa je počelo da se šuška da postoji još jedno dete iz te veze.

Nakon te drame Džonson se opet pomirio sa svojom tadašnjom suprugom Marinom Viler.

Ali, njihov je brak opet stavljen na test nekoliko godina kasnije, ali ovaj put nije bilo pomirenja. Marina Viler prvo je 2018. izbacila Džonsona iz kuće zbog afere sa Keri Simonds, a dve godine kasnije konačno su se razveli.

Nakon što se pročulo da će Džonson sa Simons dobiti dete Vilerova je bila očajna, a njihovo četvoro dece besno. Druga Džonsonova supruga rekla je i da je bila van sebe zbog toga što se Boris verio i sa novom ženom planirao da dobije dete dok je razvod još bio u toku.

Džonson je svojoj deci - Lari Letis (26), Mili Arturu (24), Kasiji Pičes (22) i Teodoru Apolu (20) - lično pokušao da kaže da će on i Keri dobiti dete, koje se rodilo krajem aprila 2020. godine. Ali, nijedno od njegove dece nije se potrudilo da dođe na očevu proslavu jer su bili besni na njega.

"Sebični gad"

Saznavši za očevu vezu sa Keri, koja je 24 godine mlađa od Borisa, Lara je prijateljima čak rekla da je njen otac "sebični gad" i da su sva deca podržavala majku tokom razvoda.

Objava veridbe Borisa i Keri usledila je samo 11 dana nakon što je na sudu poništen njegov brak sa Marinom Viler.

Par je bio u braku 27 godina i ima četvoro dece, a gospođa Viler, inače uspešna pravnica, navodno od bivšeg supruga treba da dobije četiri miliona funti.

Džonson i Keri Simonds potvrdili su pak nedavno da očekuju još jedno dete, nakon višemesečnih glasina da pripremaju venčanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu