Vesti -

Teške optužbe na račun glumca: "Terorisao je kolege, mnogi i danas imaju traume"

Američki glumac Patrik Dempsi (55) svetsku slavu stekao je zahvaljujući ulozi doktora Dereka Šeparda u hit seriji "Uvod u anatomiju", a sudeći prema knjizi Linet Rajs koja sadrži brojne intervjue i razgovore, otkriveni su mnogi događaji iza snimanja, svima najomiljeniji doktor koji je svojim kolegama iz serije dao mnogo neprijatnih trenutaka.

Izvor: Večernji list
Podeli
Foto:EPA/NINA PROMMER
Foto:EPA/NINA PROMMER

"Tako se postavio na setu jer je znao da može da zaustavi produkciju i uplaši ljude. Bilo je i sukoba sa ljudskim resursima, ali nije se radilo o seksualnom zlostavljanju. On je terorisao svoje kolege i mnogi se žale da još uvek imaju PTSP (Posttraumatski stresni poremećaj), koji im je izazvao", podsetio se izvršni producent Džejms D. Parot, i navodi da se glumac sukobio sa autorkom serije Šondom Rajms i koleginicom Elen Pompeo.

Deo knjige objavio je The Hollivood Reporter i otkrio je kako su kadrovska pitanja na kraju dovela do toga da je omiljeni lik serije ubijen 2015. godine, na kraju 11. sezone.

Njegov lik, dr Derek Šepard, bio je predmet ljubavnog interesovanja, a njegov šarm ga je učinio omiljenim likom ženske publike.

"Svi volimo Patrika. Ali vremenom su tenzije rasle, a glumac, ponesen slavom, počeo je da se sukobljava sa Šondom Rajms i Elen Pompeo, koja je bila ljuta jer se Patrik nije dovoljno potrudio i zbog stalnih pritužbi na scene", ispričala je producentkinja Džanin Renšav .

"Derek Šepard je i uvek će biti neverovatno važan lik", za Meredit, za mene i za fanove", rekla je Šonda Rajms u knjizi, ne ulazeći u druge detalje.

"Nastup Patrika Dempseia oblikovao je Dereka na način na koji znam da se oboje nadamo da je postao značajan primer onoga što mlade žene treba da zahtevaju od savremene ljubavi. Svi će osetiti njegov gubitak ", rekla je Šinda Rajms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu