Vesti -

Nije Britni jedina: Nepromenjen status starateljstva nad Amandom Bajns

Informaciju koja se nedavno pojavila u američkim medijijma o tome da je sedmogodišnji konzervatorski mandat glumice Amande Bajns produžen do marta 2023. godine, negirao je njen advokat.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dejvid Eskubilja, pevačicin advokat, objasnio da će za dve godine biti podnet izveštaj o statusu, kako to zakon nalaže, ali da to nije isto kao produženje.

Trenutni status konzervatorstva u slučaju Amande Bajns (35) "otvoren je iz dana u dan", rekao je on.

"Nedavno je sud odobrio izveštaj o njenom zdravlju i blagostanju. Prema zakonu, sledeći izveštaj biće podnet za dve godine. Konzervatorstvo nad Amandom će prestati onda kada njoj to više ne bude odgovaralo", rekao je advokat za magazin "People".

Dok se konzervatorski aranžman nastavlja, smatra se da će Amandini roditelji, Lin i Rik, i dalje imati kontrolu nad njenim finansijama i poslovima.

Amanda je stavljena pod privremeno starateljstvo u avgustu 2013. nakon što je primljena u psihijatrijsku ustanovu nakon nervnog sloma u javnosti.

Uhapšena je nakon što je navodno zapalila požar na prilazu kuće jednog stanovnika Kalifornije.

Zvezde iza rešetaka: Kako su poznati izgledali kad su hapšeni FOTO

Godinu dana pre toga imala je i nekoliko problema sa zakonom, koji su uključivali dva bekstva u saobraćajnoj nesreći, vožnju pod dejstvom alkohola, vožnju bez dozvole i hapšenje zbog bezobzirnog ugrožavanja jer je navodno bacila bong sa 36. sprata, kroz prozor svog stana na Menhetnu.

Vesti o potencijalnim promenama konzervatorskog prava usledile su tokom 2020. kada je Amanda objavila da je trudna i verena za Pola Majkla, koga je upoznala na sastanku anonimnih alkoholičara.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Veruje se da par još uvek planira venčanje.

Pisalo se i da je nekadašnja glumačka zvezda ponovo primljena u psihijatrijsku ustanovu u Pasadeni. Dva meseca nakon objave vesti o trudnoći, u kojoj je Amanda podelila fotografije ultrazvuka na društvenim mrežama, njen advokat je rekao da više nije trudna.

Posrnula glumica posle mnogo godina želi da se vrati na film

Za sada se čini da se Amanda, koja se povukla iz glume 2010. godine sa 24 godine, fokusira na ozdravljenje i trenutno završava modnu školu.

Svojim pratiocima na Instagramu je rekla: "Ažuriranje: sticanje diplome na Modnom institutu za dizajn i trgovinu, pohađam časove na mreži. Radujem se što ću u budućnosti pokrenuti svoju internet prodavnicu #goals".

"Poslednja dva meseca provela sam na lečenju. Radila sam na veštinama suočavanja kako bih se rešila socijalne anksioznosti zbog koje sam pre nekoliko meseci napustila školu. Vraćam se na pravi put i dobro mi ide!", napisala je Bejns.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu