Vesti -

Kim Katral nije odbila ulogu zbog Parker, već zbog eksplicitnih scena sa dečakom

Poznata kanadska glumica Kim Katral odbila je ulogu u nastavku popularne serije "Seks i grad", međutim, to nije zbog svađe sa Sarom Džesikom Parker.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Shutterstock/Everett Collection
Foto: Shutterstock/Everett Collection

Kako navode strani mediji, Kim je ponuđeno da se vrati u seriju uprkos svemu.

"S obzirom na to da će uskoro biti druga sezona, vrata su otvorena i za Kim Katral, naravno, ako želi svoju ulogu Samanta Džouns", rekao je dobro obavešteni izvor.

"Očigledno je u produkciji postojao strah da fanovi serije "Seks i grad" više neće sa istim uzbuđenjem da gledaju seriju, jer će im Samanta nedostajati. Očigledno je da mnogi fanovi serije priželjkuju njen povratak. Ukoliko bi nam se sada javio njen menadžer, produkcija bi joj odmah rezervisala prvi let za Njujork", rekao je izvor iz produkcije.

Iako se na početku spekulisalo da je glumica odbila ulogu u seriji zbog svađe sa Sarom Džesikom Parker, njih dve su to demantovale.

Navodno je razlog to što Kim nije bila zadovoljna scenarijom i ulogom koja joj je dodeljena.

Kako pišu strani mediji, scenaristi su tražili od nje da ima eksplicitne scene sa sinom Mirande Hobs u seriji, koju tumači Sintija Nikson.

14-godišnji Bred bi, po scenariju, trebalo da bude uhvaćen tokom masturbacije, a da zatim šalje eksplicitne fotografije Samanti, što je ona odbila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 134 idi na stranu