Vesti -

Sajmon Kauel "gorko razočaran" što ne ide u Izrael

Sajmon Kauel je navodno odlučio da, zbog nasilja u Gazi, ne putuje u Izrael gde je trebalo da učestvuje u njihovoj verziji takmičenja talenata "The X Factor".

Izvor: Daily Mail
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon nedavne eskalacije sukoba između Izraela i Hamasa u Gazi, Kauel je odustao od toga da bude deo žirija izraelskog "Iks Faktora" jer je, kako piše Varajeti, bio "opravdano zabrinut".

Iz produkcijske kuće koja stoji iza ovog projekta kažu da se Simon povukao "iz svojih razloga" i da je "gorko razočaran" zbog toga.

Iako je bilo najavljeno da će Simon biti jedan od sudija takmičenja u Izraelu, kako za Dejli Mejl kaže neimenovani izvor, on ne može sada da bude u tamo iz mnogo razloga.

"Naravno da je razočaran, ali morao je da donese takvu odluku", navodi izvor.

Sa druge strane, Simon se nije zvanično oglasio. Inače, emisija je već bila odložena zbog pandemije, iako je snimanje prvobitno trebalo da započne krajem 2020.

Planirano je da Simon bude sudija, zajedno sa pobednicom Evrovizije 2018. Netom Barzilaj, izraelskim muzičarima Avivom Gefenom, Margalit Tzanani, Miri Mesikom i Ranom Dankerom.

"Jedva čekam da vidim šta Izraelci nude", bio je Simonov prvi komentar kada je odlučeno da će se pojaviti u emisiji.

"Iks Faktor Izrael" će, prvi put ove godine, odabrati izraelski nastup za Pesmu Evrovizije 2022. godine, koja će se održati u Italiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 138 idi na stranu