Vesti -

Princ Vilijam podelio simpatičan detalj o ćerki Šarlot

Nakon što je princeza Šarlot, ćerka Vilijama i Kejt Midlton, nedavno napunila šest godina, princ je otkrio detalje o njoj, uz komentar da njegova deca "odrastaju jako brzo".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pročitajte još:

Kraljevska biografkinja: Princ Vilijam je posebno uznemiren zbog Kejt

On je najseksepilniji ćelavi muškarac na svetu: Da li ste saglasni? FOTO

Princ Vilijam nedavno je podelio retke prizore iz svog porodičnog života sa suprugom Kejt Midlton i njihovo troje dece, princom Džordžom (7), princezom Šarlotom (6), i najmlađim princom Lujem (3).

Naime, prošlog vikenda prineza Šarlot je proslavila šesti rođendan i, sudeći po reakciji njenog tate, bilo je veoma zabavno.

Vojvoda od Kembridža rekao je za Dejli mejl kako njegova devojčica brzo raste i da je to primetio dok je prisustvovao veridbi u Vest Midlandsu, u utorak 4. maja.

"Ako je pitate, ona kaže da ima 16 godina", rekao je Vilijam govoreći o princezi, a zatim citirao malu Šarlot: "Sad imam šest godina, radiću šta hoću".

"Oni odrastaju vrlo brzo", zaključio je princ.

Pored toga, otac troje dece otkrio je da su, povodom rođendana princeze Šarlot, u nedelju 2. maja, organizovali porodično druženje u njihovom selu u Norfolku.

"Imala je lep dan. Prošle godine rođendan joj je bio tokom perioda zaključavanja, ali ove godine smo mogli da proslavimo u porodičnom krugu", rekao je 38-godišnji kraljevski prestolonaslednik za magazin Helou.

Prethodno je kraljevski par, uoči rođendana male princeze, objavio njenu fotografiju, koju je napravila sama vojvotkinja od Kembridža.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šarlot se široko osmehnula i pozirala u seoskom domu svoje porodice Anmer hol.

Nekoliko dana pre rođendana šestogodišnje princeze, princ Vilijam i Kejt objavili su snimak porodičnog života iza kulisa kako bi obeležili desetogodišnjicu venčanja. Na snimku koji je snimio režiser Vil Var prikazani su ponosni roditelji kako sa decom uživaju na otvorenom.

"Hvala svima na ljubaznim porukama na godišnjicu našeg venčanja", glasio je njihov naslov na Instagramu. "Neizmerno smo zahvalni na deset godina podrške koju smo dobili u svom životu kao porodica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu