Vesti -

Polusestra Megan Markl: "Princ Hari i ona će da se razvedu"

Samanta Markl, polusestra Megan Markl, oglasila se nakon "intervjua decenije" koji su princ Hari i Megan dali Opri Vinfri.

Izvor: B92, TMZ
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Šarli Ebdo" objavio karikaturu: Kraljica drži koleno na vratu Megan Markl FOTO

Princ Vilijam uzvraća udarac

Procurio mejl u kom Megan govori o Kejt Midlton

Ona je rekla kako misli da će brak njene polusestre i britanskog princa da se završi razvodom.

"Ovo će se verovatno završiti razvodom, ako ne budu išli na terapije za parove, i ako se ne budu dogovorili da porade na iskrenosti. Takođe, trebalo bi i da se izvine svima koje su svojom 'igrom' oštetili za ove dve godine", izjavila je Samanta Markl.

Megan Markl, inače, tvrdi kako se sa svojom polusestrom nije videla 18 godina, na šta je Samanta rekla da je u pitanju laž, jer "postoji mnoštvo fotografija na kojima su zajedno poslednjih godina".

Podsetimo, u nedavnom intervjuu koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dali američkoj voditeljki Opri Vinfri, spomenuto je nekoliko zanimljivih činjenica o kraljevskom životu.

Megan Markl je izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu