Vesti -

Intervju decenije: Markl razmišljala o samoubistvu, Dvor se pitao "koje boje kože će biti Arči"

"Televizijski događaj decenije", dvosatni specijal u kom je američka tok-šou kraljica Opra Vinfri (67) intervjuisala princa Harija (36) i Megan Markl (39) zaista je bio bombastičan, kako se i najavljivalo.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia/CBS
Foto: Profimedia/CBS

Kraljičino obraćanje nekoliko sati pre intervjua Hari i Megan

Princ Hari i Megan Markl prvi put bez dlake na jeziku: "Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?"

Ceo svet čeka intervju: "Ovo je osveta"

Mladi kraljevski par je Opri ispričao brojne dosad javnosti nepoznate činjenice objašnjavajući pozadinu svoje odluke da odstupe s dužnosti starijih članova kraljevske porodice.

Svakako najšokantniji trenutak intervjua bilo je Meganino priznanje da se borila s mislima o samoubistvu te da Dvor nije hteo da jojpomogne kada ih je zamolila za stručnu pomoć.

Razgovarajući s Oprom Megan je razjasnila brojne tračeve vezane za njen odnos s drugim članovima kraljevske porodice.

Priznala je kako je kraljica Elizabeta "divna", a ispričala je i detalje sukoba s vojvotkinjom Kejt oko haljina za malene deveruše otkrivši ko je koga tada rasplakao.

Segment koji je samu Opru najviše šokirao i o kom je tokom celog intervjua pokušala što više da sazna bilo je Meganino priznanje da su određeni članovi kraljevske porodice za vjeme njene prve trudnoće s malenim Arčijem bili vrlo zabrinuti oko toga koliko će biti tamna koža njenog deteta.

Neosuđivanje rasizma jedna je od mnogih stvari koje princ Hari zamera svojoj porodici, a otkriveno je i da je do raskola s Dvorom jednim delom došlo i zbog toga što su Arčiju po rođenju uskratili titulu princa.

Foto: Profimedia/CBS
Foto: Profimedia/CBS

Hari je govorio o ostalim članovima kraljevske porodice rekavši da je i dalje vrlo blizak s kraljicom i da se nada da će vreme pomoći da se izleči njegov odnos s bratom, ali i da njegov otac, princ Čarls više ne odgovara na njegove pozive. Rekao je da ga je otac "izneverio".

Tokom intervjua Hari se često osvrtao na svoju pokojnu majku, princezu Dajanu ističući kako potpuno razume kroz šta je sve prolazila.

Nema sumnje da pres služba Dvora od sinoć ima pune ruke posla i da će danas tokom dana pristizati njihovi odgovori na brojne optužbe koje su princ Hari i Megan izneli u ovom šokantnom intervjuu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu