Vesti -

Alek Boldvin obrisao nalog na Tviteru: Tvrdi da ljudi ne razumeju ironiju

Holivudski glumac Alek Boldvin je deaktivirao svoj nalog na Tviteru, zbog toga što mnogi misle da je napravio neumesnu šalu na račun naglaska svoje koleginice Džilijan Anderson.

Izvor: B92
Podeli
Shutterstock/Ron Adar
Shutterstock/Ron Adar

Alek Boldvin brani suprugu na Instagramu: Poručio pratiocu "J**i se"

"Na Tviteru ne možete da iskažete nikakvu ironiju. Ne možete da budete ironični u SAD, jer je to sada veoma napeto, stresno i neprijatno mesto", napisao je Boldvin na svom nalogu na Instagramu.

Naime, radi se o tome da su mnogi bili zbunjeni time što je Džilijen Anderson prošle nedelje pričala američkim naglaskom prilikom primanja nagrade za ulogu Margaret Tačer u seriji "Kruna". Ovo ne bi trebalo da bude posebno čudno, jer je ona odrasla u SAD, prenosi CNN.

Boldvin je na Tviteru napisao "Promena naglaska? To zvuči fascinantno". Mnogi njegovi pratioci su ovo shvatili kao negativnu kritiku ili neukusnu šalu, što glumcu nije bilo jasno.

On je, objasnivši ovaj svoj potez, snimio video-snimak u kom kaže da je to bio njegov način da istakne kako multikulturalne stvari, poput jezika, hrane, naglaska i sličnog, ne bi trebalo da se tiču nikoga drugog sem osobe koja ih koristi da bi se izrazila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu