Vesti -

Lažirao svoju otmicu da bi izbegao odlazak na posao

Mladić iz Arizone našao se u problemima nakon što je glumio sopstvenu otmicu kako bi izbegao odlazak na posao.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija/Foto: Hector Roqueta/Shutterstock
Ilustracija/Foto: Hector Roqueta/Shutterstock

Policija u gradu Kulidžu je nedavno dobila dojavu o muškarcu koji leži na ulici sa vezanim rukama iza leđa. Poslat je policijski automobil koji je ubrzo izvestio da su zaista pronašli mladića koji je izgleda bio vezan pored ulice.

"'Žrtva' je identifikovana kao Brendon Souls, 19-godišnjak koji je policiji rekao da su ga otela dva maskirana muškarca. Prema njegovim navodima, oni su ga udarili u glavu nakon čega se onesvestio te probudio tamo gde ga je policija pronašla. Samo, to nije bila istina", prenosi Oddity Central.

Policija je izvestila da je sprovedena temeljna istraga te su pronađeni dokazi da je njegova priča izmišljena i da nije bilo otmice ili napada.

Nakon ispitivanja mladić je na kraju i priznao da je priču izmislio. Kaže da je očajnički hteo da izbegne odlazak na posao pa je odlučio da lažira sopstvenu otmicu. Gurnuo je zgužvanu maramicu u usta, a zatim je kožnim kaišem vezao ruke iza leđa. Izašao je na ulicu gde je neko mogao da ga vidi sačekao da ga policija "spasi".

Sedam dana nakon ovog događaja, Souls je uhapšen zbog podnošenja lažnih prijava policiji. Tada je i otpušten iz firme u kojoj je radio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 144 idi na stranu