Vesti -

Detalj iz nove sezone serije "Seks i grad" mnogima se ne dopada: "To niko ne želi da gleda"

Izgleda da je mnogima pandemije koronavirusa preko glave, i to ne samo u stvarnom životu, nego i u serijama u kojima se ova tema pominje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, nedavno je potvrđeno da se snima nastavak hit serije "Seks i grad", a brojne obožavaoce razočarala je vest da će i u ovoj seriji biti obrađena tema pandemije koronavirusa. Jedna od glavnih glumica Sara Džesika Parker potvrdila je da će u popularnoj seriji biti reči upravo o pandemiji koronavirusa.

Mnogi smatraju produkciju neosetljivom s obzirom na to da prikazuju globalnu pandemiju koja je mnogima uništila živote.

"Niko ne želi da gleda koronu na televiziji, pogotovo kad pandemija i dalje traje", samo je jedan od komentara na ovu vest na Tviteru.

Pročitajte još:

Nova sezona serije "Seks i grad" - ali bez nje VIDEO

Ima onih koji su naveli da su dve stvari pogrešne i loše u nastavku, a to je da to nije onaj "Seks i grad" bez čuvene Samante Džouns (objavljeno je da glumicu Kim Katral nećemo gledati u nastavku) i da niko "ne želi kovid u zabavnoj industriji".

"Želimo da pobegnemo, a ne da budemo prisiljeni da se suočimo s njim na svakom koraku", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

S druge strane, ima i onih koji tvrde da pandemija koja je značajno pogodila Njujork mora da bude deo te priče.

"Njujork je imao više od 40.000 smrtnih slučajeva uzrokovanih koronavirusom. Tela su bila složena u kamione ispred bolnica. Bila je to prilično velika stvar. Zašto to ne bi uključili u seriju?", "Kovid 19 je tako veliki deo istorije i našeg života, ima smisla da se pojavi u TV serijama i filmovima. Bilo bi čudnije da su pandemiju jednostavno ignorisali", neki su od komentara na Tviteru.

Sara Džesika Parker, osvrnuvši se na temu koronavirusa, rekla je za "Vanity Fair" da će to "očigledno biti deo priče jer to je grad u kojem ovi likovi žive".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 144 idi na stranu