Vesti -

Cakana: "Imati mnogo samopouzdanja je i loše jer nisi samokritičan i ideš glavom kroz zid" VIDEO

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana ističe da se u toku epidemije koronavirusa trudi da bude pozitivna i da to prenese na svoje bližnje, prijatelje i komšije, pa i na gledaoce.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

"Vremenom se sa koronom promenilo to što su se istopila nadanja da će sve to prestati. Nas kao umetnike pogađa to što ostajemo bez novca", rekla je Radosavljević za televiziju Prva.

Dodaje da ljudi kao što je ona, koji su dugo na sceni, na neki način imaju izgrađen odnos prema novcu pa znaju kako da određenu količinu stave sa strane i da, za razliku od mlađih kolega, mogu da predvide da će doći loša vremena.

Prema njenim rečima mlađim pevačima je lakše nego što je bilo njoj na početku jer imaju mnogo samopouzdanja i koliko je to dobro, može da bude i jako loše jer nisu samokritični i idu glavom kroz zid, a naglašava da nije za pohvalu to što ona i njeni vršnjaci nisu bili takvi ali i da nije bilo prilike za to.

Kaže i da nije previše aktivna na društvenim mrežama.

"Nisam neko ko po cenu života ubacuje sve i svašta na društvene mreže. Dok je bilo koncerata sve se svodilo na to gde i kada gostujemo. Pratim društvene mreže, ali ne često i ne komentarišem", zaključila je pevačica.

Detaljnije o tome šta je govorila Dragica Radosavljević Cakana pogledajte u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 140 idi na stranu