Vesti -

Hit na internetu: Fotomontaže Bernija Sandersa su urnebesne FOTO

Demokratski senator iz Vermonta, Berni Sanders, koji uživa široku podršku mlađe populacije, ponovo je postao goruća tema na društvenim mrežama. Ovaj put, u centru pažnje bio je njegov stajling tokom inauguracije Džoa Bajdena.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fotografija Sandersa kako sedi na tribinama Kapitol hila pre nego što je Bajden položio zakletvu pokrenula je lavinu reakcija, a internet zajednica ju je, naravno, iskoristila na urnebesan način, montirajući Sandersa u moguće i nemoguće situacije.

Senator iz Vermonta je kasnije objasnio svoju odeću rekavši da bi radije bio utopljen nego moderan, prenosi Sputnjik.

"U Vermontu se oblačimo toplo – znamo ponešto o hladnoći i nismo toliko opterećeni modom. Želimo da se zagrejemo, a to sam danas i učinio“, rekao je za NBC News.

Izgleda da senator, koji sebe opisuje kao "demokratskog socijalistu", može nešto i da zaradi od ovoga, jer zvanična veb-stranica njegove kampanje sada nudi uniseks duksericu ukrašenu viralnom fotografijom (jišta 45 dolara).

Inače, kako prenosi Tanjug, sve rukavice kakve je nosio Sanders na inauguraciji predsednika Džoa Bajdena rasprodate su, rekla je nastavnica iz Vermonta koja ih je napravila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 140 idi na stranu