Vesti -

Ova uloga ju je proslavila, a sada poručuje: "Ovde sam zbog para"

Poslednjih 15 godina gledali smo je na televiziji, a sada je otkrila zašto je ostala tu sve vreme. Glumica Elen Pompeo, koja se proslavila u ulozi Meridit Grej u seriji "Uvod u anatomiju", sada je objasnila da nije gradila karijeru u drugim ostvarenjima jer joj je ta serija bila prioritet - zbog novca.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images, Alberto E. Rodriguez / Staff
Foto: Getty Images, Alberto E. Rodriguez / Staff

U novom intervjuu 50-godišnja Elen Pompeo je otvoreno govorila o svojoj odluci da se drži emisije, primetivši koliko joj je važno da finansijski obezbedi svoju porodicu.

Zvezda, koja ima troje dece sa suprugom Krisom Ajverijem - otkrila je u razgovoru da je još 2018. godine pregovarala o godišnjoj plati od čak 20 miliona dolara, što ju je učinilo jednom od najplaćenijih glumica na televiziji.

"Odlučila sam da ostanem u seriji", objasnila je na jednom potkastu.

"Kasno sam započela svoju karijeru, počela sam u 'Uvodu u anatomiju' kada sam imala 33 godine. Da sam bila mlađa, sigurno bih do sada završila sa serijom. Ali odlučila sam da želim da zarađujem novac", rekla je Elen.

Glumica je takođe priznala da je prva decenija rada na seriji bila izuzetno teška za nju i da je htela da odustane od svoje legendarne uloge, ali da je onda njena porodica porasla.

"Kada imate decu, više niste vi najbitniji. Ostala sam u seriji zbog para i svoje dece", rekla je Elen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu