Vesti -

Zvezda franšize "Hari Poter" o borbi sa drogama: "Tragedije bi samo bile izgovor da uzimam još"

Glumac Džejson Ajzaks otvorio se povodom svoje "decenijama duge ljubavne veze sa drogom", rekavši da ga je njegova "goruća potreba" da uzima drogu onemogućila da bude osoba koja razmišlja i ima osećanja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images, Ian Gavan / Stringer
Foto: Getty Images, Ian Gavan / Stringer

Glumac koji je tumačio lika Lucijusa Melfoja u franšizi filmova o Hariju Poteru otkrio je da je toliko nisko pao, da ga nije bilo briga da li su njemu bliske osobe umrle, jer mu je uvek bio izgovor da uzme još.

"Uvek sam imao zavisnu ličnost i sa 16 godina već sam prolazio kroz probleme sa pićem i nakon toga sam započeo decenijama dugu ljubavnu vezu sa drogom", rekao je ovaj 57-godišnjak.

"Svaka moja radnja bila je diktirana gorućom potrebom koja me je onemogućila da budem svesna, misleća i emotivna osoba. Ništa nije dopiralo do mene gotovo 20 godina", navodio je ovaj glumac.

Zvezda se prvi put napila na zabavi kad je imao 12 godina, nakon čega je povraćao i razbio glavu o pločnik.

"Sve što sam mogao pomisliti je kako jedva čekam da ponovim sve to. Zašto? Nemam pojma. Geni? Vaspitanje? Astrološki znak?", zapitao se glumac dodajući da je samo znao da je sve vreme jurio tu čistu ekstatičnu radost koju je osećao te noći, nezavisno od svih tih strašnih posledica.

Džejson Ajzaks je, pored filmova o Hariju Poteru, glumio u ostvarenjima "Green Lantern", "Petar Pan", "Star Wars Rebels" i "Star Trek Discovery".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu