Vesti -

Hvalio se na Instagramu raskošnim životom: Sada mu preti 20 godina zatvora FOTO

Rejmon Abas je influenser i zvezda društvene mreže Instagram, a njegov nalog ima 2.5 miliona pratilaca. On se često hvali raskošnim životom koji vodi, ali čini se da mu je upravo to sada "došlo glave".

Izvor: B92, CNN
Podeli

Njegovo korisničko ime na Instagramu je Rej Hašpapi, a često objavljuje fotografije na kojima se vidi kako nosi odeću nekih od najskupljih robnih marki, kao što su Guči ili Versaće.

Za sve oni koji su se pitali odakle mu toliki novac, Rej Hašpapi imao je jednostavno objašnjenje - on je trgovac nekretninama. Međutim, izgeda da stvari stoje mnogo drugačije.

Svojim luksuznim načinom života Rej je privukao pažnju istražnih organa, a do njegovog hapšenja doći će u Dubaiju, nakon čega će mu se suditi u SAD, prenosi CNN. Kako smatra tužilaštvo, on je deo kriminalne organizacije koja se bavi pranjem novca.

Tvrdi se i kako je pokušao da ukrade 124 miliona dolara iz jednog fudbalskog kluba koji se takmiči u engleskoj Premijer ligi, a osim njega je uhapšeno još 11 osoba koje su učestvovale u kriminalnim aktivnostima.

U slučaju da presuda ne ide u njegovu korist, Abasa bi moglo da očekuje i do 20 godina zatvora, a njegov advokat rekao je kako je hapšenje u stvari "otmica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu