Vesti -

Dep joj je svojom krvlju napisao da je "laka": "Mi smo mesto zločina koje tek treba da se desi"

U nastavku niza ročišta za klevetu koju je podneo glumac Džoni Dep protiv lista "The Sun" i njihovog izdavača "NGN" zbog teksta u kom se tvrdi da je Dep "muž koji tuče ženu", iznose se dodatni detalji o neprijatnom odnosu između glumca i bivše supruge Amber Herd.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images, Chris J Ratcliffe / Stringer
Foto: Getty Images, Chris J Ratcliffe / Stringer

Pročitajte još:

Glumac je dao drogu kćerki kada je imala samo 13 godina: "To je bilo jedino odgovorno"

"Sad ćeš da vidiš šta je ludo": Na sudu prikazan video svađe pijanog Depa i manekenke

Dep je ovog puta rekao da može da vidi kako mu "kost štrči" iz prsta zbog povreda zadobijenih nakon što ga je Herd, navodno, gađala flašom i odsekla vrh prsta. Herd je negirala da mu je ona povredila prst.

On je potom svojom krvlju ispisao poruke na jednom od ogledala. Herd je tvrdila da je Dep popio bocu votke i vina, i da je uzeo 10 tableta ekstazija na dan svoje povrede, navela je odbrana magazina na sudu.

Incident se dogodio u iznajmljenoj kući u Australiji, dok je snimao "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", ubrzo nakon njihovog venčanja u februaru 2015. godine.

Dep je rekao da je rasprava započela kao neslaganje oko post-bračnog sporazuma (ugovora poput predbračnog koji se sklapa nakon stupanja u brak), kada su poletele flaše nakon čega je izgubio vrh prsta.

Foto: GettyImages, Chris J Ratcliffe / Stringer
Foto: GettyImages, Chris J Ratcliffe / Stringer

Pročitajte još:

Glumac izneo "prljav veš": "Podneo sam zahtev za razvod kada sam našao nečije fekalije u krevetu"

Suđenje za klevetu holivudske zvezde: Na ročištu se i pojavila ona, nepozvana FOTO

Nakon incidenta, Dep je otišao u kupatilo i isprva povređenim prstom i krvlju počeo da joj ostavlja poruke na ogledalu, od kojih su samo neke "Laka Amber" i "U glavnoj ulozi Bili Bob".

Dep je rekao da je u to vreme bio nesrećan zbog svog rada na filmu, ali je negirao da je tada bio ljubomoran na Bilija Boba Torntona, koji je u tom trenutku radio sa Herd u Londonu.

"Izgubio sam vrh prsta a ja sam muzičar, naravno da sam bio uznemiren", rekao je Dep na sudu.

Dep je navodno nekoliko puta rekao svojoj tadašnjoj supruzi: "Mi smo mesto zločina koje tek treba da se desi".

Kasnije u unakrsnom ispitivanju, Dep je optužen za napade na Herd u decembru 2015. godine, koje su uključivale udarce po glavi, povrede oko nosa, usta i razbijanje nosa.

U prilog tome govori poruka koju je Herd poslala prijatelju 16. decembra 2015. godine: "Povređena sam. Ne znam šta da radim", a Dep negira sve optužbe za nasilje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu