Vesti -

Grupa Hurricane za B92.net o saradnji sa Novakom kojoj tapše cela Srbija: "Uradile smo pravu stvar"

Nakon novonastale situacije sa virusom kovid-19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema grupa "Hurricane" odlučila je da sav svoj deo prihoda koji će da ostvari pesma "Tuturutu" na platformi YouTube i putem digitalne distribucije donira Fondaciji Novak Đoković.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Đorđe Bukvić
Foto: Đorđe Bukvić

"Sigurni smo da će ovim potezom pomoć grupe "Hurricane" otići u prave ruke. Takođe celokupan prihod, sa istih platformi, od novog singla "Foliro", koji će se pojaviti uskoro, biće uplaćen na račun Fondacije", navodi se u saopštenju.

Po trenutnoj proceni ova donacija će iznositi oko 4 miliona dinara. Članice grupe "Hurricane" Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od samog početka rada u okviru ovog projekta isticale su da im je Novak Đoković uzor.

Pitali smo devojke zašto saradnja baš sa ovom fondacijom.

"Pa prvenstveno baš zato što nam je Novak uzor i planiramo dužu saradnju sa tom fondacijom. Sigurne smo da će novac stići tamo gde je najpotrebniji a takođe naš producent poznaje lično Novaka", navode iz ove grupe za b92.net.

"Naš najbolji sportista je pravi prezenter Srbije u svetu kakav bi i devojke jednoga dana želele da budu", navodi se u saopštenju.

Skoro je B92.net objavio da je baš njihova pesma "Tuturutu" bila među najslušanijim pesmama u Austriji, a "Hurricane" komentarišu da su presrećne zbog toga.

"Generalno je pesma 'Tuturutu' postigla ogroman uspeh na globalnom nivou i to definitivno znači da smo uradile pravu stvar", dodale su za naš portal.

Međutim, pre tri dana je izašao tekst u kom pevačice pričaju zašto bi eventualno došlo do raspada grupe u nekom trenutku, i b92.net ih je pitao zašto im se sada postavljaju takva pitanja i da li ima povoda za to.

"Nije ni nama baš jasno zašto nas to pitaju. Nama fino ide i treba da nastavimo u tom smeru, super nam je zajedno, gotivimo se, imamo isti cilj i što se nas tiče nema ništa od toga", navele su "Hurricane" za b92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu