Vesti -

Adresa - kombi, mesto stanovanja - cela Srbija: Ovako Dunja i Vladimir planiraju da žive VIDEO

Sećate li se Dunje i Vladimira Ristanovića koji su svoj mir, nakon brojnih mesta na kojima su živeli, pronašli u skoro opustelom selu Ojkovica u Novoj Varoši?

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/Prva TV
Foto: Printskrin/Prva TV

Da su u duši pravi avanturisti i da, sve što zamisle mogu i da ostvare, potvrđuje i njihov najnoviji naum da u kamp prikolici neobičnog imena "Cvetko" naredna tri meseca obilaze Srbiju.

"Za početak ćemo da idemo pravac Kraljeva da bi obišli Žiču, Studenicu, tvrđavu Maglič, banje Matarušku, Jošaničku, Vrnjačku, hoćemo da obiđemo Kopaonik, Rašku, Đavolju varoš, a kasnije ćemo da napravimo krug", otkriva za TV Prva Vladimir.

U prikolici imaju sve što im treba - sobu, kupatilo, kuhinju. Vladimir svoj posao može da obavlja odakle god treba, samo mu je potreban internet, pa to neće biti problem.

Želja im je kažu da na ovaj način što bolje upoznaju Srbiju koja ima lepih, manje poznatih i neotkrivenih destinacija. Plan je da ne prelaze više od 2.000 kilometra mesečno.

Maštali su da na ovaj način obiđu Evropu, korona im je poremetila planove, ali se ne kaju jer je ovo prilika da što bolje upoznaju svoju zemlju.

Dunja će da vozi i jedva čeka da krenu.

"Sve će da bude savršeno, parkiramo se gde hoćemo, stanemo gde hoćemo, pogledamo, stanemo, upoznamo se...", ushićena je Dunja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu