Vesti -

Problematična glumica je njihovo zaštitno lice, a javnost je uznemirena: "Podržavate nasilje" FOTO

Javnost su uznemirile optužbe glumice Amber Herd o partnerskom nasilju njenog tadašnjeg muža Džonija Depa. Ali to nije bilo ni izbliza šokantno kao saznanje da Dep nije bio nasilnik u toj situaciji, već žrtva maltretiranja ove glumice.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images, Jason Merritt/TERM / Staff
Foto: Getty Images, Jason Merritt/TERM / Staff

U audio-zapisu koji kruži internetom čuo se razgovor između dvoje glumaca, i njeno priznanje da ga je udarala "ali sa otvorenom šakom, a ne pesnicom, tako da se to ni ne računa".

Glumica je spomenula kako mu "niko neće verovati", a Depu je takođe u jednoj od njihovoj mnogobrojnih svađa odsekla deo prsta.

Glumicu je ranije takođe optužila njena bivša devojka za nasilničko ponašanje.

Sa ovim saznanjima, javnost je bila u šoku kada je kompanija "Loreal Pariz" odlučila da ipak zadrži glumicu kao jedno od lica brenda.

Nalog ove kompanije na Instagramu objavio je fotografiju glumice u okviru jedne od svojih kampanja, citirajući je kako ženska lepota dolazi iznutra i nazivajući je inspiracijom za žene, i to se pratiocima nije svidelo.

"Ovo je odvratan primer za žene", navodi se u jednom komentaru.

"Ne znam kakva je veza između ove osobe koja je nasilnik i brenda i kako ovo uopšte osnažuje žene", navela je jedna korisnica Instagrama.

"Zlostavljala je Depa i onda je lagala da je on nju udarao. Odsekla mu je deo prsta, pobogu! Podržavate porodično nasilje", piše u komentaru na ovoj objavi, koji u ovom trenutku ima preko 1800 lajkova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 133 idi na stranu