Vesti -

Problematično dete Holivuda poručuje: "Vratila sam se"

Lindzi Lohan je postavila tajanstveni video-snimak u kome najavljuje da se vraća na muzičku scenu, a uz to je obrisala sve objave na svojim društvenim mrežama.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Frazer Harrison / Staff
Foto: GettyImages, Frazer Harrison / Staff

Ona se nije ozbiljno bavila muzikom od 2005. godine, iako je snimila dve pesme od tada. Video-snimak koji je objavila je montaža različitih medijskih objava o njoj, a na kraju snimka poručuje "Vratila sam se".

Lindzi Lohan (33) je započela karijeru glumice kada je bila dete, da bi kasnije bila više poznata po ekscesima i autodestruktivnom ponašanju. Zloupotreba droga ali i niz hapšenja, od kojih je jedno bilo zbog vožnje u pijanom stanju, ostavljalo je Lindzi bez značajnijih uloga godinama, iako je bila smatrana novom glumačkom nadom.

A 2018. godine opet je zbog skandala bila na naslovnicama jer je pratila i snimala porodicu iz Sirije na ulici Moskve. Tvrdila je svojim pratiocima na Instagramu da su njihova deca žrtva trgovine ljudima. A kada je glumica pokušala da uhvati jedno od dece za ruku, majka iz porodice na snimku ju je udarila.

View this post on Instagram

Im back! 👀

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 130 idi na stranu