Vesti -

Na mamu! Ćerka Maraje Keri ume da "ubode" ove visoke tonove

Na snimku objavljenom na nalogu pevačice Maraje Keri na Tviteru, koji se prvo pojavio na društvenoj mreži Tik Tok, njena osmogodišnja ćerka Monro Kenon Keri neverovatno "skida" pokrete svoje poznate mame.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Jamie McCarthy / Staff
Foto: GettyImages, Jamie McCarthy / Staff

Ono što je zadivljujuće u snimku jeste to što izgleda kao da devojčica već ume da pogodi visoke i tehnički zahtevne tonove karakteristične za stil pevanja njene majke. Međutim, kada se kamera malo pomeri, gledaoci mogu da vide kako mama Maraja ipak malo pomaže, te da je snimak samo skeč.

Neverovatno visoki tonovi koji su delom učinili pevačicu poznatom bili su centar tračeva devedesetih, kada je Maraja Keri započela svoju muzičku karijeru. Mnogi su je nazivali pevačicom koja samo ume da peva u studijskim uslovima, te da ne može da pogodi visoke tonove uživo. Međutim, ona je svojim nastupom u emisiji MTV Unplugged utišala kritičare, prenosi Dejli mejl.

Maraj Keri, čiji je božićni klasik iz 1994. godine "All I Want For Christmas is You" krajem prošle godine dospeo na vrh Bilbordove top-100 liste, rodila je blizance Monro i Maroka 2011. godine u braku sa glumcem i komičarem Nikom Kenonom, od kog se razvela 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 120 idi na stranu