Vesti -

O njegovom govoru svi pričaju: Šala o razvodu nasmejala celu salu

Holivudski glumac Bred Pit osvojio je sinoć još jednu nagradu - SAG nagradu za sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", a osim o susretu sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, priča se i o njegovom govoru.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff

Nedavno je osvojio i Zlatni globus, a ono što je mnoge nasmejalo je to što je obraćajući se prisutnima rekao da mora da "osveži" profil na Tinderu i doda još jednu nagradu. Cela sala je prasnula u smeh, a na Internetu se deli video rekacije glumice Margot Robi i bivše supruge Dženifer Aniston.

"Ovo moram da dodam na svoj profil na Tinderu", rekao je Pit i u svom govoru nije izdržao, a da ne pomene svoju već sada bivšu suprugu Anđelinu Džoli.

Foto: Getty/Dimitrios Kambouris / Staff
Foto: Getty/Dimitrios Kambouris / Staff

Pit se u govoru zahvalio brojnim kolegama s kojima je glumio u filmu "Bilo jednom u Holivudu", posebno "Leu, Margot Robi, stopalu Margot Robi, stopalu Margaret Kvali, stopalu Dakote Fening".

"Hvala braćo i sestre, ova nagrada mi mnogo znači. Hoću da znate da sam sve nominovane gledao i svi filmovi su divni. Sarađivao sam sa divnim ljudima na ovom filmu... Da se razumemo uloga je bila teška - momak koji se nadrogira, skida majicu, ne slaže se sa suprugom...", rekao je Pit i opet zasmejao celu salu.

"Upoznao sam veliki broj neverovatnih ljudi. Svi u ovoj sobi poznaju osećanja poput bola i samoće to prenosimo na ekrane...", rekao je Pit te dodao da je na filmu već 30 godina i da ne zna zašto neki filmovi nekada budu priznati, a drugi ne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu