Vesti -

"Sestra kraljice Elizabete me je dirala kada sam imao 23 godine"

Škotski glumac Brajan Koks (73) tvrdi da ga je sestra kraljice Elizabete II Margareta dirala kada je imao 23 godine. Margaret je upoznala Koksa kada je bio na početku karijere, a detalje je glumac otkrio u intervjuu Gardijanu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff

"Igrao sam predstavu u Kraljevskom nacionalnom pozorištu u Londonu. Tog dana kada sam je upoznao bio mi je i rođendan. Dobio sam na poklon crvenu majicu koju sam obukao neposredno pre nego što su me predstavili princezi Margaret", rekao je on, prenosi Miror.

"Stavila mi je ruke na majicu i rekla: 'Ovo je baš lepa majica'. Zatim je polako počela prstima da ide po mom telu ispod majice. Rekao sam samo: 'Uh'. Šta da radiš kada te pipa neko ko je iz kraljevske porodice? Bilo je to baš smešno", dodao je glumac.

Foto: Getty/Les Lee / Stringer
Foto: Getty/Les Lee / Stringer

Koks je istakao i da se ništa više od toga nije dogodilo između njih, te da mu je Margaret samo govorila koliko je bio "predivan na bini" i da želi da sazna nešto više o njemu.

"Prva milijarda neće biti problematična": Tu leži njihova "zlatna koka"

"Htela je da zna više o meni. Bila je izvanredno stvorenje. Izvinio sam joj se i zahvalio joj. Tako se sve završilo", dodao je Koks.

Kraljevsku porodicu inače potresa još jedan od skandala, jer su princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili da se povuku iz kraljevskog života i odsele u Kanadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu