Vesti -

Malo koji muškarac bi smeo da obuče ovakvo odelo FOTO

Gde god da se pojavi, ovaj holivudski zavodnik, glumac Džejson Momoa ne ostaje neprimećem.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Kevin-Winter-Staff
Foto: Gettyimages/Kevin-Winter-Staff

Džejson Momoa, zvezda serije "Igra prestola" proglašen je za najzgodnijeg muškarca 2018. godine, a svojim odvažim kreacijama neprestano potvrđuje koliko je siguran u svoju muškost.

A nakon što je zapalio Instagram u kaputu leopard uzorka koji je obukao preko golog torza, glumac se sada na premijeri nove serije "See" pojavio u još jednom izdanju koje bi se retko koji muškarac usudio da obuče.

Foto: Gettyimages/Frazer-Harrison-Staff
Foto: Gettyimages/Frazer-Harrison-Staff

Za tu priliku je odabrao sjajno odelo u boji šampanjca dizajnera Toma Forda koje je iskombinovao s pripijenom prljavobelom majicom koja je naglasila njegove isklesane trbušnjake, ali i bež čizmice s potpisom "Christiana Louboutin" koje imaju prepoznatljivu crvenu platformu.

Outfit je upotpunio upadljivom ogrlicom, tirkiznom narukvicom i nanizanim prstenjem, a ovoga puta je izostavio veliku ružičastu gumicu za kosu koju često nosi kao modni dodatak, piše index.hr. Društvo na premijeri mu je pravila supruga, glumica Lisa Bonet koja je takođe nosila odelo, ali u crnoj boji i s upečatljivim pufnastim rukavima, a zajedno su još jednom dokazali da su jedan od najljepših slavnih parova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu