Vesti -

Pevač bratu pretio smrću: "Ovo je krv. Nije ljubav"

Pevač Nik Karter zatražio je zabranu pristupa svom bratu, pevaču Aronu Karteru, zbog pretnji smrću upućenih Nikovoj trudnoj ženi i nerođenom detetu.

Izvor: B92, Metro.co.uk
Podeli
Foto: Getty/Michael Buckner
Foto: Getty/Michael Buckner

Pročitajte još:

Nik je zabrinut za svoju porodicu jer njegov brat Aron preti da će ubiti njegovu trudnu ženu i nerođeno dete.

Policija je brzo reagovala i odobrila njegov zahtev, pa je Aronu Karteru zabranjeno približavanje Niku i njegovoj ženi. Aron od sada ne sme da im priđe bliže od 30 metara.

"Nakon pažljivog razmatranja moja sestra i ja žalimo što smo morali da zatražimo zabranu pristupa mom bratu Aronu. U svetlu Aronovog sve alarmantnijeg ponašanja i njegovih nedavnih priznanja da razmišlja o ubistvu moje trudne žene i nerođenog deteta, nama nije preostalo ništa drugo nego da preduzmemo sve moguće mere kako bismo zaštitili sebe i porodicu", objavio je Nik Karter na Tviteru.

Nik Karter, član nekada svetski poznate pop grupe Bekstritbojs, kaže da se nada da će njegov brat potražiti stručnu pomoć, kao i da se nada da Aron neće napraviti ništa loše.

"Volimo brata i iskreno se nadamo da će dobiti odgovarajući tretman koji mu je potreban pre nego što nanese bilo kakvu štetu sebi ili nekom drugom", dodao je Nik.

Aron se takođe oglasio na Tviteru, naglasio je da nije video brata 4 godine i da nema nameru da to promeni, da je završio sa Nikom za ceo život, ali je negirao navode da želi da uradi nešto loše i da nekome nanese zlo.

"Zaprepašćen sam optužbama protiv mene i ne želim nikome da naduim, a posebno ne svojoj porodici", napisao je Aron i dodao:

"Ovo je očigledno neka vrsta šahovske igre. Sve što tražim je da me porodica ostavi na miru. Ovo je krv. Nije ljubav. Nikada neću biti oko tebe i ne želim da budem oko tebe", napisao je Aron i zapretio pravnim postupkom protiv brata.

Podsetimo, Aron je nedavno javno priznao da boluje od šizofrenije, ali i nekoliko drugih psihičkih bolesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu