Vesti -

Glumac otvoreno o borbi sa depresijom: "Ne želim da me pamte po lepoti"

Glumac Kolton Hejns otvoreno je pisao o svom mentalnom zdravlju na Instagramu i istakao da je dugo ta društvena mreža bila odraz onoga što je on.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Christopher Polk
Foto: Gettyimages/Christopher Polk

Objavio je sliku iz bolničkog kreveta na kojoj je daleko od savršenog kakvog su ga drugi videli. To je nešto što se ne bi očekivalo od holivudske zvezde.

"Ne želim da moja zaostavština bude da li izgledam dobro ili ne na Instagramu. Ne želim da krijem istinu kako bih povlađivao drugim ljudima ili dobio novac. Imam mnogo važnijih stvari da kažem", napisao je on.

Istakao je da mu jako prija kada mu neko priđe i zahvali mu se za to što je njegova otvorenost o depresiji doprinela da i oni potraže pomoć, piše Mens Health. Pritisak da izgleda savršeno na Instagramu uzeo je svoju cenu kada je u pitanju glumac.

"Mučio sam se prethodne godine da pronađem moj glas i to je bila najbolja borba u mom životu. Brinuo sam tada šta da okačim ne bih li dobio što više lajkova", rekao je glumac.

Nažalost, on nije sam. Više od trećine muškaraca od 18 godina do 34 godine oseća ogroman pritisak da izgledaju dobro na društvenim mrežama, a jedan od 20 je bio meta negativnih komentara na internetu. Jedan od četvorice ne voli kako izgleda.

Njemu su bolničke fotografije kao podsetnik koliko je zaglibio i koliko treba da ceni život.

"Objavio sam ove fotografije kako bih vas sve upoznao sa mojom istinom. Ako ste u mračnom periodu, obećavam vam da neće trajati doveka", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 123 idi na stranu