Vesti -

Mali princ Džordž danas puni 6 godina: Na slavljeničkim fotografijama u dresu reprezentacije

Britanski princ Džordž danas puni šest godina, a njegovi roditelji su objavili slike slavljenika u fudbalskom dresu Engleske da bi obeležili ovu priliku. Na dve fotografije koje je snimila njegova majka, mladi član kraljevske porodice nalazi se u vrtu njihove Kensington palate u centru u Londona, dok je na drugoj na porodičnom odmoru.

Izvor: B92, Tanjug, N1
Podeli
Foto: Getty/ Chris Jackson / Staff
Foto: Getty/ Chris Jackson / Staff

Rođendan trećeg u redu naslednika britanske kraljice nije mala stvar, a ovaj događaj veoma je važan i kraljici. Kad god mali princ spava u bakingemskoj palati, kraljica Elizabeta II ostavlja mu u podnožju kreveta poklone. Prababa pronalazi razne načine da sa naslednikom provodi što više vremena, a njeno srce princ je osvojio još od kada je počeo da je zove "Gan, Gan".

Foto: Tanjug/The Duchess of Cambridge via AP
Foto: Tanjug/The Duchess of Cambridge via AP

Izvor blizak kraljevskoj porodici opisao je malog princa kao dečaka koji ima prilično jak karakter, ali je istovremeno i veoma stidljiv. Pretpostavlja se da je upravo to razlog zašto je odlučio da se malo porodično okupljanje održi u Anmer Holu gde će se održati proslava njegovog šestog rođendana.

Foto: Tanjug/The Duchess of Cambridge via AP
Foto: Tanjug/The Duchess of Cambridge via AP

Navodno mu je omiljena osoba u porodici njegov ujak Majkl Tindal. Princ najviše voli da provodi vreme sa svojom majkom, da pravi picu i da provodi vreme u dvorištu. To što je mali dečak posvećen prirodi naročito raduje njegovog dedu princa Čarlsa.

Džordž je nastariji od troje dece princa Vilijama i njegove žene Kejt Midlton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 130 idi na stranu